p. Podkováň - 30 000 hl
p. Kout na Šumavě - 10 000 hl
p. Bernard - 205 000 hl
p. Staropramen - 2 500 000 hl
p. Prazdroj - 5 000 000 hl
minipivorary:
U Medvídků - 400 hl
Novoměstský pivovar - 1 500 hl
je to jen pro srovnání:
provozní náklady obou typů se vyrovnají až při produkci 2 000 - 4 000 hl za rok
p. Kout na Šumavě - 10 000 hl
p. Bernard - 205 000 hl
p. Staropramen - 2 500 000 hl
p. Prazdroj - 5 000 000 hl
minipivorary:
U Medvídků - 400 hl
Novoměstský pivovar - 1 500 hl
je to jen pro srovnání:
KLASICKÝ PIVOVAR (varna, studený blok, stáčírna)
versus
KONCENTRÁTOVÝ PIVOVAR (studený blok, stáčírna - mladina se dodává v koncentrátu a rozmíchá jen do vody)
provozní náklady obou typů se vyrovnají až při produkci 2 000 - 4 000 hl za rok
Žádné komentáře:
Okomentovat